Ви завжди мріяли про кар'єру, яка б дозволила вам працювати в барбершопі? Повинні повідомити, що освіта у барбершопі може стати чудовим початком вашого майбутнього!

Барберінг розвивається з кожним днем. Зараз з'являється дедалі більше барбершопів у різних місцях. Вибір кар'єри барбера відкриває безліч можливостей та переваг, про які можна навіть не подумати.


Насправді барбершопи мають багату історію. Минулого походу в барбершоп були щотижневим ритуалом і чоловіки стояли в черзі, щоб поголитися та постригтися. Чоловічі перукарні традиційно були чимось більшим, ніж просто місцем, де можна було підстригтися. Між барбером та клієнтами створювався особливий соціальний зв'язок. Чоловіки відвідували ці місця, щоб відпочити від рутини, поспілкуватися та зустрітися з однодумцями. Це місце, де чоловіки спілкуються один з одним на інтелектуальні теми. Барбершопи були скоріше соціальним клубом, ніж звичайною перукарнею.


Кожному чоловікові, який слідкує за собою, потрібний барбер – це факт. Потрібний для того, щоб зробити стрижку за своїм бажанням, доглядати волосся і зробити стиль відповідно до останніх тенденцій. Фактично, кожен чоловік може формувати тут не тільки стиль, а й свою особистість.



Вас нудить від думки про те, що потрібно годинами дивитися в комп'ютер без соціальної взаємодії? Похмура сіра кабінка на 8 годин на добу не для всіх. Хороша новина у тому, що барбершоп - це далеко ще не типова робота. Це робота для любителів спілкуватися. Хороша розмова важлива – вона допомагає клієнтам почуватися комфортно та бути задоволеними. Це призводить до більшої кількості зустрічей та навіть рекомендацій.


Багато барберів встановлюють свій власний розклад, тому знайти час для сім'ї та друзів зазвичай не проблема. І часто виявляється, що відносини, які барбери будують із колегами та клієнтами, створюють динамічне нове коло спілкування.


Хтось колись називав вас творчою людиною? Хоча технічні навички, пов'язані з перукарнею, можна здобути під час короткострокової програми професійного навчання, творчий розум виділить вас серед колег.


Ваш клієнт іноді дає вам лише приблизне уявлення про те, що він хоче зробити зі своїм волоссям, тому вашу увагу до деталей і почуття стилю будуть необхідні для виконання роботи. Барбер часто говорять, що їм подобається, коли клієнт приходить і просить чогось незвичайного. Використання уяви та навичок – ключ до створення нового образу.



Вам буде важко знайти два однакові дні працюючи в барбершопі. Щодня буває різним і, що найголовніше, щодня приносить задоволення. У вас буде ряд клієнтів, які будуть просити різні зачіски, що робить роботу менш повторюваною та захоплюючою. Бути барбером означає розкрити свій творчий потенціал та пробувати нове зі своїми клієнтами (звісно, ​​за умови, що вони вам довіряють), що робить щодня цікавим!


Коли ви думаєте про кар'єру, яка дозволяє подорожувати, барбер, можливо, не перше, що спадає на думку. Але правда, що стрижки, гоління та інші послуги кваліфікованого чоловічого догляду потрібні всюди.


Численні чоловічі перукарні та салони за кордоном пропонують тимчасові гостьові посади талановитим та креативним барберам. Ці посади можуть змінюватись від днів до місяців, але як надовго ви вирішите залишитися, залежить від вас.


Гарний барбер, який соромно робить свою роботу, заробляє чудові гроші. Звичайно, на початковому етапі вам треба буде попрацювати, щоб знайти постійних клієнтів, заробити авторитет та рекомендації. Але це вам окупиться. Барбери одержують не лише зарплату наприкінці тижня, а й чайові, адже барберинг – це як сучасне мистецтво. Створення трендових стрижок, а також володіння першокласним сервісом для свого клієнта, ваші чайові будуть все більше з кожним разом. Також є можливість працювати барбер-фрілансером. Професіонали дуже потрібні на зйомках кліпів, фотосесіях модних брендів або на підготовках до світських вечірок. Як тільки ви затвердите та заробите надійну репутацію у барбершопі, ви зможете заробити багато грошей.


Барбер - дуже популярна професія. Незалежно від економічної ситуації, стригтися чоловікам треба буде завжди. Тож переживати через це не варто. Тим більше, всі соціальні мережі пропагують догляд за собою як одне з основних правил людини! Якщо ви старанно працюєте і продовжуєте вдосконалювати своє ремесло, ви можете працювати барбер стільки, скільки захочете. Чоловіки завжди прагнули виглядати доглянуто та красиво, і вони продовжуватимуть це робити.


Отже, підсумуємо вище написані факти.

Завдяки академії перукарського мистецтва#nbsp; Blade Runner, яка займає від двох до чотирьох тижнів вашого часу, ви можете швидко стати на кар'єрний шлях своєї мрії!