Ми не могли залишити без уваги одну з найпопулярніших послуг у чоловічих перукарнях Києва та інших міст – королівське гоління або гоління небезпечною бритвою.

У барбершопах послугу видалення волосся за допомогою небезпечної бритви називають по-різному. Королівське гоління та гоління небезпечною бритвою, по суті, одне й теж. Це одна послуга, яка з маркетинговими цілями називається по-різному. Варто зазначити, що при її виконанні барбери використовують бритви шаввет. Зовні цей верстат точно нагадує небезпечну бритву, єдиною його відмінністю є – змінні леза. Обслуговувати велику кількість людей одним мечем просто негігієнічно. Використання шовку та одноразових змінних лез робить процес гоління безпечним для клієнтів.


Процедура королівського голитися чи гоління небезпечною бритвою займає близько години. Перш ніж приступити до безпосереднього збривання волосків, перукар повинен провести ряд процедур для того, щоб гоління пройшло гладко і без ексцесів.





Після того, як шкіра вже підготовлена, перукар бере в руки інструмент – небезпечну бритву. Сам процес гоління волосся також відбувається у кілька етапів:


Для отримання максимального ефекту небезпечне гоління виробляючи у два етапи – спочатку майстер веде бритвою по росту волосся, а потім проти. Завдяки такому підходу видаляється максимальна кількість волосків із максимальною глибиною. Ефект від такого гоління у більшості чоловіків тримається довше, ніж при використанні безпечних бритв. Кут, під яким майстер тримає бритву приблизно 30 градусів. І це дуже важливо, адже обравши неправильний кут, можна нанести клієнту порізи.


Після того як усі волоски видалені з вашого обличчя, королівське гоління не закінчується. Шкіра після виконання такої процедури перебуває у подразненому стані і потребує додаткового догляду. Саме тому барбери знову вдаються до компресу та використання спеціальних косметичних засобів. Насамперед після закінчення небезпечного гоління, майстер знову кладе на обличчя вологий рушник, але тепер воно не гаряче, а навпаки холодніше. Холодний компрес допомагає заспокоїти шкіру, а клієнту підбадьоритися. Після рушника необхідно нанести на шкіру косметику, найчастіше використовується лосьйон або бальзам після гоління. У деяких чоловічих перукарнях таке нанесення супроводжується легким масажем шкіри. Завдяки цьому шкіра заспокоюється і на ній не з'являється роздратування.



Послуга небезпечного або королівського гоління може бути не тільки для гоління щетини або бороди з обличчя. Саме завдяки побоюванню можна отримати ідеально поголену голову. Процедура небезпечного гоління голови нічим не відрізняється від гоління бороди. Все робиться так, як ми описали вище.


Середня вартість королівського гоління у барбершопах України – 300 гривень. Вартість гоління голови також коливається в цих межах. На нашому сайті ви можете вибрати відповідну чоловічу перукарню і відчути на собі всі принади подібної процедури.