Глядач по-різному оцінює картину, але відомо одне – вона впевнено задає сучасні тренди. Чого тільки варта впізнавана форма охоронців із гравцями, білі сліпони, які неодмінно про себе заявлять у найближчу parti.

"Гра в кальмара" вийшла зовсім недавно, але ця драма вже визнана популярним серіалом, представленим Netflix. Глядач по-різному оцінює картину, але відомо одне – вона впевнено задає сучасні тренди. Чого тільки варта впізнавана форма охоронців із гравцями, білі сліпони, які неодмінно про себе заявлять у найближчу parti.


На окрему увагу заслуговують чоловічі зачіски, які представлені в серіалі великою різноманітністю. Сюжет розгортається навколо кривавого експерименту на фоні дитячих ігор, де беруть участь 456 людей. Непідробний інтерес викликають чоловічі зачіски.


Бандит в особі Чан Док Су ховався від ворогів на острові, вирішивши при цьому збагатитися. Герой готовий убити кожного, хто заважатиме йому. Він має довгі локони, зачесані назад. Схожа чоловіча стрижка проглядається у героїв, які представляють фільм «Безім'яний гангстер» (Південна Корея). Але в останньому випадку сюжет розгортається у 1980-ті.



Повертаючись до зачіски, варто відзначити, що вона підходить лише власникам довгих пасм. Образ гравця стане доречним до свята. Цей гравець негативний персонаж, але це не заважає йому бути популярним серед глядачів. Дізнавшись, що актор розмовляє російською, його шанувальники почали масово звертатися до нього в Instagram, висловлювати захоплення. У відповідь Хо Сон Тхе зізнався, що є гарною людиною і в житті нікому не завдає шкоди.


Останнім часом гангстерам подобається постійна класика. До цієї категорії можна віднести і незнайому людину, з якою головний герой перетинається ще на початку фільму. Представник товариства, який займається вербуванням учасників у смертельну гру з вибуттям, навряд чи дотримується закону. Зовнішність незнайомця не виділяється серед оточуючих. Він носить суворі костюми, зачіска залишається акуратною. У принципі так виглядають «білі комірці».




Вербувальника виділяє сайд парт, що відрізняється асиметрією у пропорціях. Вона забезпечується проділом, чубком, який закладається набік. Позначена зачіска передбачає ідеальне укладання, вона підходить практично всім чоловікам, якщо вони мають густі пасма.


Дивно, але практично весь серіал герой представляється в масці, яку знімає лише наприкінці. Його зачіска виявилася дуже схожою на ту, що у вербувальника, тільки не проглядається відверта асиметрія. Таку стрижку можна зарахувати до кліфу, яку використовували японські хіпстери, мафія. Відмінний елемент виконаний:



Щодо довжини, вона підбирається з урахуванням особливостей особи. При круглій формі не рекомендується коротко стригти потилицю з скронями. Без об'ємної верхівки не обійтися при квадратному контурі обличчя.


Головне завдання героя полягає у з'ясуванні обставин, у які потрапив його брат. З цією метою йому довелося прикинутися охоронцем, щоби потрапити на територію острова. Він легко впізнається за зачіскою, поширеною на просторах Кореї у вигляді чаші - bowl cut. Однак відсутній явний контрастний перехід від чубчика з маківкою на потилицю з скронями.



Це головний герой Сон Кі Хун, який є в житті ігроманом та невдахою. Він проживає з мамою, у розлученні, а наявні на подарунок доньці гроші успішно програє. Якщо говорити про зачіску, то вона нічим практично не відрізняється. Нею з упевненістю можна сказати, що чоловік не відвідував барбера кілька місяців.



Згодом у героя з'являється стрижка, у якій присутні елементи фарбування. Але вони не стали способом маскування сивини. Сон Кі Хун з'явився перед глядачами з волоссям яскраво-червоного забарвлення, схожий на королів РОР-музики. Можна лише здогадуватися, що змусило його так кардинально змінити зовнішність.